Konsultasjon og undersøkelse
Etter at vi sammen med deg har gått gjennom hvordan ditt dyr har det, blir dyret grundig undersøkt. Skriv gjerne ned dine observasjoner og send på epost i forkant av konsultasjonen.
Les mer →Etter at vi sammen med deg har gått gjennom hvordan ditt dyr har det, blir dyret grundig undersøkt. Skriv gjerne ned dine observasjoner og send på epost i forkant av konsultasjonen.
Les mer →Den dyregruppen som kommer som pasienter til klinikken, hører alle til byttedyrene (unntak er ildere, rovfugler og flere av reptilene).
Les mer →Om det er nødvendig med utredning av sykdomstilstander, har klinikken laboratorium. Vi undersøker relevante prøver hos alle de dyreartene vi mottar.
Les mer →Vi har høy kompetanse og oppdatert kunnskap på utredninger og behandlinger hos alle de dyrearter vi mottar, og klinikkens fasiliteter og spesialutstyr er helt nødvendig i utførelsen av slike.
Les mer →Hos kanin, marsvin, chinchilla, rotte, degus, hamster, ørkenrotte og ilder utføres tannundersøkelser og behandling med spesialutstyr.
Les mer →Anestesiprosedyrer – og type anestesi ved operasjoner er tilpasset hver enkelt dyreart.
Les mer →Det er ikke uvanlig at dyret er så sykt at det må legges inn for å stabiliseres. De får eget sykebur med oksygen og varme, og får væske- og smertebehandling til de er over den kritiske fasen. Så kan videre utredning og behandling fortsette.
Les mer →Har du en papegøye, kan det være lurt å ID-merke denne med en mikrochip (som er mindre enn den som brukes på hunder og katter).
Les mer →Slanger, øgler og skilpadder er en stor dyregruppe med ulike egenskaper og behov.
Les mer →